top of page

Fotoalbum

Op 22 en 23 juni 2018 vierde ROELS Algemeen Bouwbedrijf haar 10de verjaardag

 

De lokale onderneming voor dakwerken, verwarming en particuliere renovatie dat in juni 2008 werd opgericht door vader Johan en zoon Michael Roels, is uitgegroeid tot een algemeen bouwbedrijf dat in het Pajottenland en een heel eind daarbuiten woonprojecten en openbare gebouwen neerzet.  

 

Het vakmanschap dat ROELS aflevert, gecombineerd met de dynamiek en het enthousiasme van Michael brengen het bedrijf al snel na de oprichting naar het volgende niveau. In 2010 behaalt ROELS Klasse 2-D en gaat met haar eerste openbare werken aan de slag. Kort nadien treedt echtgenote Deborah Vanderpoorten, Michael bij. In 2012 spelen ze bij ROELS al mee in Klasse 4-D en verhuizen ze met het team naar grotere kantoren. In oktober 2013 volgt een eerste officiële erkenning met de verkiezing van Michael als “Jonge Vlaamse Aannemer van het jaar” voor de provincie Vlaams Brabant. ROELS focust verder op de kerntaken en behaalt nog voor het einde van 2013 Klasse 5-D. 

 

2014 en 2015 betekenen grote veranderingen voor ROELS Algemeen Bouwbedrijf. Ze bouwen hun eerste hoogbouw, verhuizen van Dilbeek naar Ternat en beslissen om de takken ROELS Projectontwikkeling en ROELS Grondenmaatschappij op te richten. Dit laat toe om zelf projectgronden te verwerven en te ontwikkelen, om zo projecten van A tot Z te kunnen afwerken.  

 

Het team van Michael Roels wil ook maatschappelijk haar steentje bijdragen en wordt hiervoor in 2015 beloond met een “Aedificas Foundation Award”, een prijs voor bedrijven die zich sociaal engageren. 

 

Om de blijvende groei te kunnen opvolgen, breidt ook het management team uit en komt Kris Van den Borre in 2016 aan boord. Het eerste grote eigen project “De Brabander” in Lennik met 8 BEN-appartementen en 13 ondergrondse garages, brengt het vernieuwde team eind 2017 tot een goed einde. ROELS Algemeen Bouwbedrijf is intussen uitgegroeid tot een merk en een begrip in de regio. Het team van Michael kijkt vandaag trots terug op de bouw van 6 projecten met meergezinswoningen op amper twee jaar tijd en mag ook al de bouw van twee scholen en een medisch centrum aan haar portfolio toevoegen. 

 

ROELS neemt het ontwikkelen van projecten ter harte, ook buiten het oprichten van gebouwen. Arbeiders worden continu bijgeschoold, er wordt gesport op kantoor, maar ROELS investeert eveneens in het sportieve verenigingsleven en steunt goede doelen als Make a Wish. Michael, Deborah en Kris zijn ondernemers met een plan. Dankzij hun passie voor het vak en enthousiast bedrijfsbeleid slagen zij erin om het personeelsverloop tot een minimum te beperken. De gemiddelde leeftijd bij ROELS Algemeen Bouwbedrijf ligt rond de 30, meer dan 10 jaar jonger dan gangbaar in de sector. Klanten, investeerders en leveranciers weten inmiddels dat ze aan ROELS een betrouwbare partner hebben met oog voor kwaliteit en een blik op de toekomst. 

bottom of page